Општинска управа општине Рашка, Одсек за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине, на основу члана 99. Статута општине Рашка („Сл. гласник општине Рашка“, бр. 197/2018), организује
ЈАВНУ РАСПРАВУ

ЗА НАЦРТ АКТА-ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ПРОГРАМА ПОСТАВЉАЊА ПРИВРЕМЕНИХ ОБЈЕКАТА НА КАТ. ПАРЦЕЛАМА 98/5 И 99/41 КО СУПЊЕ

Јавна расправа трајаће 8 дана, од 12.05.2022. године закључно са 19.05.2022. године. Нацрт акта биће изложен на увид, сваког радног дана, од 12.00 до 14.00 часова, у згради Општинске управе Рашка, у Одсеку за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине (канцеларија бр. 2).

Измене и допуне Програма постављања привремених објеката се односе на постављање привремених објеката на кат. парцелама 98/5 и 99/41 КО Супње. Привремени објекти ће садржати пословни простор, а поједини ће бити у функцији складишта.
Заинтересованим правним и физичким лицима која врше увид у изложени материјал, Одсек за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине, пружиће све потребне информације и стручну помоћ, у вези са појединим решењима и евентуалним давањем примедби и сугестија. Овлашћено лице за давање обавештења је Бранко Костић, дипл.инж.арх. - шеф Одсека за урбанизам.

Предлози, мишљења и сугестије на изложени материјал, могу се доставити током трајања увида у писаном облику, Општинској управи општине Рашка, Одсеку за урбанизам, стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине, 36350 Рашка, ул. Предрага Вилимоновића бр. 1, лично на писарници или поштом, закључно са 19.05.2022.године.

По завршеном увиду, одржаће се отворени састанак представника надлежних органа општине и заинтерсованих грађана дана 20.05.2022. године у сали Скупштине општине Рашка (зграда бившег комитета), у 12 часова. Отвореном састанку могу присуствовати сва лица која су поднела примедбе у току увида.

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ РАШКА