email: info@raska.org.rs | Тел: 036/736-244 | Адреса: Ибарска бр.2,36350 Рашка

A- A A+
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • slider6.jpg
  • slider7.jpg
  • slider8.jpg
понедељак, 27 фебруар 2017 13:50

Конкурс за професионалне тренере, инструкторе и професоре спорта

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Coca-Cola систем организује јавни конкурс  за професионалне тренере, инструкторе и професоре спорта 

 

Да ли си ти нови Coca-Cola амбасадор Покрета за радост у свом граду?

 

Coca-Cola систем у Србији  ове године организује други по реду Национални програм бесплатне рекреације у земљи у који ће бити укључене све општине у којима су изграђене Coca-Cola активне зоне, теретане на отвореном. Као и претходне године, у њима ће бити организовани бесплатни стручно вођени тренинзи за све заинтересоване вежбаче, али и бројни изазови, догађаји и дружења.

 

Тим поводом, Coca-Cola систем у Србији од 9. фебруара до 9. марта ове године организује јавни конкурс за Амбасадоре Coca-Cola Покрета за радост – професоре спорта и спортске раднике за вођење јавних тренинга и подучавање грађана о могућим вежбама у Coca-Cola активним зонама широм Србије. 

 

Захваљујући успеху прошлогодишњег програма, Coca-Cola активне зоне постале су место настанка бројних иницијатива, добре енергије, нових дешавања, правилне рекреације и дружења. Ангажманом наших Coca-Cola амбасадора Покрета за радост, утицали смо на то да професионални тренери, професори физичке културе и спортски радници из 23 општине у којима је програм трајао, стекну искуство рада у нашем систему и остваре додатну зараду. Ове године желимо да у програму учествује свих 40 општина у којима постоје Coca-Cola активне зоне.

 

Конкурс

 

Циљ Coca-Cola система је да тренинзи у активним зонама буду вођени од стране стручних и квалификованих лица, која се пријаве на конкурс и испуне наведене услове, а како би се грађани подстакли и подучили да користе постојања активне зоне у њиховој општини. 

 

Градови у којима су потребни тренери су: Београд, Нови Кнежевац, Шид, Сјеница, Лозница, Бољевац, Мајданпек, Босилеград, Бела Паланка, Бабушница, Осечина, Лајковац, Ваљево, Свилајнац, Баточина, Лапово, Бачки Петровац, Бачка Паланка, Обреновац, Рашка, Ковин и Лесковац.

 

Пријава и процес селекције

 

Пријава се обавља на сајту www.coca-colaaktivnezone.rs  и facebook страници Фабрика радости, а уз online пријаву је потребно приложити и радну биографију. 

 

Процес одабира се одвија кроз више фаза: online пријава, тестирање, процена вештина и интервју. Конкурс траје од 09. фебруара до 09. марта 2017. године.  У селекцији кадидата учествују стручни представници Института за медицину рада Србије и представници Coca-Cola система.

На конкурс се могу пријавити: 

 

Дипломирани студенти факултета спорта и физицког васпитања, као и високих акредитованих струковних скола које имају смер за спортске тренере. Могу се пријавити и фитнес инструктори са другим обликом одговарајуће едукације за коју су обавезни да приложе диплому или сертификат оверен од стране институције која их је издала у attachment -у. 

Особе са наведеним квалификацијама и  претходним радним искуством до 1(једне) године на позицији тренера/инструктора 

Особе против којих није покренут кривични поступак и нису претходно осуђиване 

 

Одговорности одабраних тренера:  

 

Вођење јавних тренинга, минимум један тренинг недељно, укупно до 5 тренинга месечно

Вођење евиденције о тренинзима, броју грађана који посећују Coca-Cola активне зоне и редовно извештавање о истом

Мотивисање грађана да тренирају, кроз учествовање у промотивним активностима пројекта ( учествовање у снимању промотивних материјала: огласа, видео материјала и активности на друштвеним мрежама)

Прочитано 7718 пута