Одштампајте ову страницу
понедељак, 28 децембар 2015 11:09

Позив за достављање коментара на Предлог програма развоја спорта општине Рашка за период 2016-2020. године, са Акционим планом за његово спровођење

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Поштовани суграђани,

Пред вама је радна верзија Програма развоја спорта општине Рашка за период 2016-2020. године, са Акционим планом за његово спровођење. У жељи да направимо стратешки документ који ће у потпуности одговорити на локалне потребе и приоритете грађана и заинтересованих актера у области спорта, исти вам достављамо на коментаре и отварамо за све ваше предлоге.

Како бисмо све неопходне кораке реализовали благовремено и како би било остављено довољно времена да се сви коментари анализирају и интегришу у документ на најбољи могући начин, молимо вас да ваше коментаре доставите до среде, 30. децембра 2015. године у 12 часова, на следећи емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Унапред вам захваљујемо на интересовању и доприносу и наставићемо редовно да вас обавештавамо о свим значајнијим активностима по питању усвајања и спровођења овог значајног документа.

Ваша,

Комисија за израду предлога

Програма развоја спорта општине Рашка

 

Радне верзије Стратегије и Акционог плана можете погледати О В Д Е!

Прочитано 7021 пута Последњи пут измењено уторак, 09 фебруар 2016 13:23

Најновије од Општинска управа Рашка