email: info@raska.org.rs | Тел: 036/736-244 | Адреса: Ибарска бр.2,36350 Рашка

A- A A+
петак, 13 новембар 2020 13:37

Јавни позив за предлагање чланова Пословног (Привредног) савета Општине Рашка

Написао
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Поштовани грађани/ке општине Рашка и представници/це привреде,

руководство Општине Рашка, свесно значаја и потенцијала приватног сектора у нашој општини, позива представнике удружења привредника, привреднике и грађане општине Рашка да предложе представнике/ице привредних субјеката (правна лица и предузетници) који би били чланови Пословног (Привредног) савета Општине Рашка.
Укључивање представника приватног сектора у институције система, кроз формирање Пословног (Привредног савета) који ће сачињавати представници локалне самоуправе, значајних институција и представници привреде нашега краја, омогућиће представницима приватног сектора да директно утичу на креирање пословне климе у општини Рашка.
Предлоге за чланство у Пословном (Привредном) савету можете послати на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или доставити лично на писарницу Општинске управе Рашка сваким радним даном од 7 до 15 часова, најкасније до петка, 20. новембра 2020. године, с назнаком „Предлог за члана/ицу Пословног (Привредног) савета Општине Рашка“.

 

С поштовањем.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ РАШКА

Игњат Ракитић

Прочитано 1225 пута